ИЗВЕСТУВАЊЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ

News  |  Jan 28, 2019
за стручен дел од испитот за судски службеник

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

 

Се известуваат кандидатите кои ја поминале административаната селекција дека стручниот дел од испитот за судски службеник ќе се одржи на ден 18.02.2019 година во Основниот суд Скопје II – Скопје, во салата за состаноци на судот, соба 6, први кат, во следниве термини:

 

 

    • за работно место бр.1 – 8:30 часот

    • за работно место бр. 2 и бр. 5 – во 10:00 часот

    • за работно место бр. 3 – во 11:30 часот

    • за работно место бр.4 - во 13:00 часот

 

 

 

ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ II - СКОПЈЕ

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

   


Decision search

Court
Case number
Date
_