Prokurimi Publik [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Prokurimi Publik

Teksti standart Lorem Ipsum, i përdorur që në vitet 1500

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

 • Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text
 • Used since the 1500s is reproduced below for those interested
 • Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum
 • Numri I tenderit:
   
  1-2019
  Subjekt:
   
  Qiramarrje e 10 maqinave për printim-kopjim për nevojat e Gjykatës Themelore Shkupi 2 Shkup
  Lloj tenderit:
   
  Mallrat
  Data e publikimit:
   
  1 Shk 2019
  Organ I autorizuar:
   
  Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
  Lloji i procedurës:
   
  Grumbullimi i ofertave
  Afati:
   
  6 Shk 2019
  Shkarko:
   
 • Numri I tenderit:
   
  2-2019
  Subjekt:
   
  Prokurim per mjete higjienike
  Lloj tenderit:
   
  Mallrat
  Data e publikimit:
   
  5 Shk 2019
  Organ I autorizuar:
   
  Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
  Lloji i procedurës:
   
  Grumbullimi i ofertave
  Afati:
   
  15 Shk 2019
  Shkarko:
   
 • Numri I tenderit:
   
  3-2019
  Subjekt:
   
  Material i shpenzuar për zyre
  Lloj tenderit:
   
  Mallrat
  Data e publikimit:
   
  5 Shk 2019
  Organ I autorizuar:
   
  Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
  Lloji i procedurës:
   
  Grumbullim i ofertave
  Afati:
   
  11 Shk 2019
  Shkarko:
   
 • Numri I tenderit:
   
  4-19
  Subjekt:
   
  prokurim - demontim dhe montim i një regulatori të ri në presion me aparat për ndryshueshmërinë e ngrohjes, demontim - montim i nji kufizuesi të ri për rrjedhje me ventil kombo - regullues të nënstacionit për ngrohje në Gjykatën Themelore Shkupi 2 Shkup.
  Lloj tenderit:
   
  Mallrat
  Data e publikimit:
   
  15 Shk 2019
  Organ I autorizuar:
   
  Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
  Lloji i procedurës:
   
  Grumbullimi i ofertave
  Afati:
   
  25 Shk 2019
  Shkarko:
   
 • Numri I tenderit:
   
  5-2019
  Subjekt:
   
  KËRKESE PËR OFERTA PËR TONER, DRAM DHE GALANTERI KOPJUTERIKE
  Lloj tenderit:
   
  Mallrat
  Data e publikimit:
   
  18 Shk 2019
  Organ I autorizuar:
   
  Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
  Lloji i procedurës:
   
  Grumbullimi i ofertave
  Afati:
   
  28 Shk 2019
  Shkarko:
   
E parë<123>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet