Prokurimi Publik [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Prokurimi Publik

Teksti standart Lorem Ipsum, i përdorur që në vitet 1500

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

  • Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text
  • Used since the 1500s is reproduced below for those interested
  • Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum
  • Numri I tenderit:
     
    1-2019
    Subjekt:
     
    Qiramarrje e 10 maqinave për printim-kopjim për nevojat e Gjykatës Themelore Shkupi 2 Shkup
    Lloj tenderit:
     
    Mallrat
    Data e publikimit:
     
    1 Shk 2019
    Organ I autorizuar:
     
    Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
    Lloji i procedurës:
     
    Grumbullimi i ofertave
    Afati:
     
    6 Shk 2019
    Shkarko:
     
  • Numri I tenderit:
     
    2-2019
    Subjekt:
     
    Prokurim per mjete higjienike
    Lloj tenderit:
     
    Mallrat
    Data e publikimit:
     
    5 Shk 2019
    Organ I autorizuar:
     
    Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
    Lloji i procedurës:
     
    Grumbullimi i ofertave
    Afati:
     
    15 Shk 2019
    Shkarko:
     
  • Numri I tenderit:
     
    3-2019
    Subjekt:
     
    Material i shpenzuar për zyre
    Lloj tenderit:
     
    Mallrat
    Data e publikimit:
     
    5 Shk 2019
    Organ I autorizuar:
     
    Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
    Lloji i procedurës:
     
    Grumbullim i ofertave
    Afati:
     
    11 Shk 2019
    Shkarko:
     
  • Numri I tenderit:
     
    4-19
    Subjekt:
     
    prokurim - demontim dhe montim i një regulatori të ri në presion me aparat për ndryshueshmërinë e ngrohjes, demontim - montim i nji kufizuesi të ri për rrjedhje me ventil kombo - regullues të nënstacionit për ngrohje në Gjykatën Themelore Shkupi 2 Shkup.
    Lloj tenderit:
     
    Mallrat
    Data e publikimit:
     
    15 Shk 2019
    Organ I autorizuar:
     
    Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
    Lloji i procedurës:
     
    Grumbullimi i ofertave
    Afati:
     
    25 Shk 2019
    Shkarko:
     
  • Numri I tenderit:
     
    5-2019
    Subjekt:
     
    KËRKESE PËR OFERTA PËR TONER, DRAM DHE GALANTERI KOPJUTERIKE
    Lloj tenderit:
     
    Mallrat
    Data e publikimit:
     
    18 Shk 2019
    Organ I autorizuar:
     
    Gjykata themelore Shkupi 2 Shkup
    Lloji i procedurës:
     
    Grumbullimi i ofertave
    Afati:
     
    28 Shk 2019
    Shkarko:
     
E parë<1234>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_