Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Стандардниот Lorem Ipsum пасус, кој се користи од 1500-тите години

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Неговите корени потекнуваат во дела на класичната Латинска книжевност

 • Lorem Ipsum не е случајно избран и сложен текст
 • Спротивно од верувањата.
 • од 45-та година пред
Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  Оглас 1-18
  Предмет на договор:
   
  Оглас 1-18
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  31.1.2018
  Договорен орган:
   
  Државниоргани-Општијавниуслуги
  Вид на постапка:
   
  ОГЛАС
  Краен рок:
   
  12.2.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2-18
  Предмет на договор:
   
  Оглас 2-18
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  08.2.2018
  Договорен орган:
   
  Државниоргани-Општијавниуслуги
  Вид на постапка:
   
  ОГЛАС
  Краен рок:
   
  13.2.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2-18
  Предмет на договор:
   
  Тендерска документација за набавка на средства за хигиена 2-2018
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  08.2.2018
  Договорен орган:
   
  Државниоргани-Општијавниуслуги
  Вид на постапка:
   
  Тендерска документација
  Краен рок:
   
  13.2.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3-18
  Предмет на договор:
   
  Оглас 3-18
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  09.2.2018
  Договорен орган:
   
  Државниоргани-Општијавниуслуги
  Вид на постапка:
   
  ОГЛАС
  Краен рок:
   
  20.2.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3-18
  Предмет на договор:
   
  Тендерска документација тонер, драм и компјутерска гал. 3-2018 год.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  09.2.2018
  Договорен орган:
   
  Државниоргани-Општијавниуслуги
  Вид на постапка:
   
  Тендерска документација
  Краен рок:
   
  20.2.2018
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Новости  | 03.9.2019
  Почитувани, Основниот граѓански суд Скопје, на ден 03.09.2019 година, беше посетен од страна на 55 судии претставници од Хрватското здружение на судиите – филијала Вараждин и Загреб 2. Средбата се одржа во свечената сала на Врховен суд на Република Северна Македонија и на истата присуствуваа Заменик претседателот на Основниот граѓански суд Скопје - Наталија Донева (Претседател на Оддел трговски спорови, стечај и ликвидација) и судиите Антоанета Димовска (Претседател на Оддел за имотни спорови, спорови од мала вредност и семејни спорови), Ирена Костадинова Ангеловска (Претседател на Оддел за оставински и вонпарнични предмети) и судија Александра Палашевска од Одделот за работни спорови. [повеќе]
 • листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019.

  Новости  | 24.7.2019
  Во прилог е конечната ранг - листа на кандидати со вкупен број бодови по јавен оглас 2/2019. [повеќе]

Сите вести