Gjyqtarеt [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Gjyqtaret

Për zgjidhje të lëndëve për të cilat është kompetente Gjykata Themelore Shkupi 2 Shkup, janë të angazhuar 64 gjykatës dhe atë :

Kryetari

CV e Kryetarit

Gjyqtar Ilir Sulejmani

Emër:
Ilir Sulejmani
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Falimentim dhe Likuidim

Gjyqtarët

Gjyqtar Ariton Alla

Gjyqtar Ariton Alla

Emër:
Ariton Alla
Vit përzgjedhja:
25.12.2012
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Artan Limani

Gjyqtar Artan Limani

Emër:
Artan Limani
Vit përzgjedhja:
07.07.2009
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Besnik Avdija

Gjyqtar Besnik Avdija

Emër:
Besnik Avdija
Vit përzgjedhja:
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Jehona Sadiku

Gjyqtar Jehona Sadiku

Emër:
Jehona Sadiku
Vit përzgjedhja:
15.03.2012
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Nuhi Rustemi

Gjyqtar Nuhi Rustemi

Emër:
Nuhi Rustemi
Vit përzgjedhja:
07.02.2008
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Ylber Hasani

Gjyqtar Ylber Hasani

Emër:
Ylber Hasani
Vit përzgjedhja:
2010
Sfera e punës:
Konteste tregtare

Gjyqtar Александра Палашевска

Gjyqtar Александра Палашевска

Emër:
Александра Палашевска
Vit përzgjedhja:
Sfera e punës:
Konteste të punës

Gjyqtar Андреј Димовски

Gjyqtar Андреј Димовски

Emër:
Андреј Димовски
Vit përzgjedhja:
12.07.2012
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Антоанета Димовска

Gjyqtar Антоанета Димовска

Emër:
Антоанета Димовска
Vit përzgjedhja:
01.07.1996
Sfera e punës:
Konteste pronësore dhe konteste me vlerë të vogël

Gjyqtar Бојана Велковска

Gjyqtar Бојана Велковска

Emër:
Бојана Велковска
Vit përzgjedhja:
05.12.2002
Sfera e punës:
Konteste të punës

E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet