За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје, во моментот се ангажирани 53 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Besnik Avdija

Име и презиме:
Besnik Avdija
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судиите

Судија Artan Limani

Судија Artan Limani

Име и презиме:
Artan Limani
Година на избор:
07.07.2009
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судија Jehona Sadiku

Судија Jehona Sadiku

Име и презиме:
Jehona Sadiku
Година на избор:
15.03.2012
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Ylber Hasani

Судија Ylber Hasani

Име и презиме:
Ylber Hasani
Година на избор:
2010
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Александра Палашевска

Судија Александра Палашевска

Име и презиме:
Александра Палашевска
Година на избор:
2016
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Судија Андреј Димовски

Судија Андреј Димовски

Име и презиме:
Андреј Димовски
Година на избор:
12.07.2012
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Андреја Апостолоска Малинкова

Судија Андреја Апостолоска Малинкова

Име и презиме:
Андреја Апостолоска Малинкова
Година на избор:
2023
Област на која работи судијата:
делегирана во друг суд

Судија Бисера Стефвковска Митиќ

Судија Бисера Стефвковска Митиќ

Име и презиме:
Бисера Стефвковска Митиќ
Година на избор:
08.06.2021
Област на која работи судијата:
Работни Спорови

Судија Благица Ѓошева

Судија Благица Ѓошева

Име и презиме:
Благица Ѓошева
Година на избор:
1986
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Работно искуство:

Редовен судија во Основен суд Крива Паланка, во моментот делегирана во овој суд.

Судија Бојана Велковска

Судија Бојана Велковска

Име и презиме:
Бојана Велковска
Година на избор:
05.12.2002
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Судија Вељанка Доневски

Судија Вељанка Доневски

Име и презиме:
Вељанка Доневски
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести