Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Полугодишен извештај за Јануари - Јуни 2020 година
Полугодишен
2020
Квартален извештај за Април - Јуни 2020 година
Квартален
2020
Месечен извештај за месец Јуни 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај за месец Мај 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај за месец Април 2020 година
Месечен
2020
Квартален извештај за Јануари - Март 2020 година
Квартален
2020
Месечен извештај за месец Март 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај за месец Февруари 2020 година
Месечен
2020
Годишен извештај за работата на ОС Штип за 2019 година
Годишен
2020
Mесечен извештај за месец Јануари 2020 година
Месечен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_