Известување за одложување на судски рочишта [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одложување на судски рочишта

Новости, Соопштенија за јавност  |  12.3.2024
Известување за одложување на судски рочишта за предметите...

Основен суд Штип

Су.бр.98/24

11.03.2024 год.

Штип

 

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

За предметите – работни спорови по кои постапуваше судијата Тодор Поп Панев и по кои веќе има закажани датуми за судења, судиите кои ги преземаа предметите ќе закажуваат нови датуми за судења.

 

 На странките ќе им бидат доставени нови покани .

 

Основен суд Штип

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_