Исправка на ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/21 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Исправка на ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/21

Новости  |  22.12.2021

Република Северна Македонија
ОСНОВЕН СУД Штип
СУ бр.508/21-2
22.12.2021 година
Штип

 

Основен суд Штип врз основа на чл. 20,  чл.39 , чл. 40 став 1  и 2  од Законот за судска служба („Сл.весник на РСМ” бр. 43/2014, 33/2015, 98/2015, 6/2016, 198/19, 248/2018), и Согласностa од Министерство за финансии бр.18-10208/2 од 03.12.2021 година, на ден 22.12.2021 год. врши :

                        
Исправка на
ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/21
за унапредување на судски службеници


    Се врши исправка  на интерниот оглас бр.1/21 за унапредување на судски службеници, така што во ст.1, во т.1 после зборовите Самостоен судски референт, се додаваaт зборовите “ технички секретар на претседателот “ и ставот ќе гласи:

1.    Самостоен судски референт – технички секретар на претседателот, кат. Г, ниво Г1 .............1 (еден) извршител, шифра на работното место СУД0101Г01001.

 


                                                Претседател на Основен суд Штип,
                                                   Ѓорѓи Андонов

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_