Известување за доставување на поднесоците до Основен суд Штип [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за доставување на поднесоците до Основен суд Штип

Новости, Соопштенија за јавност  |  18.3.2020
Известување за доставување на поднесоците до Основен суд Штип

Почитувани,

Врз основа на одлуката на Судскиот совет на Република Северна Македонија - од 336 седница одржана на дена 17.03.2020 година, а поради новонастаната состојба со ширењето на вирусот КОВИД 19, Ве известуваме дека e потребно сите странки, доколку имаат технички услови за тоа, поднесоците (кои треба да се во форма и содржина пропишана со закон) до судот да ги доставуваат електронски преку системот за електронска достава или преку електронска пошта на следнава е-маил адреса: contact@osstip.mk  

Со почит,

ОС Штип

Во прилог одлука на Судскиот совет на Република Северна Македонија - од 336 седница одржана на дена 17.03.2020 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_