Резултати од административна селекција за Интерен оглас бр.1/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција за Интерен оглас бр.1/23

Изјави  |  27.12.2023
Резултати од административна селекција за Интерен оглас бр.1/23

Oсновен суд Штип

Су.бр.41/23

27.12.2023 година

Штип

                     

 

 

 

 

                                                           И З В Е С Т У В А Њ Е

 

 

 

 

1. За административна селекција за унапредување, за работно место Судски советник 7 (седум ) извршители, шифра на работно место  СУД0101В01002

                                                                                                                                 

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју

 

Табела

 

Име и презиме

Вкупно

 Сузана Митровиќ

7,35

Марина Ташкова

7,35

Сашо Балабанов

 6,35

Катерина Миленкова Трајчева

 6,35

Дејан Мицов

4,35

Катерина Ѓуркова

 4,35

Никола Мустракински

             4,32              

                                                                                                             

 

 

 

2. За административна селекција за унапредување, за работно место Самостоен судски референт – прием и експедиција на пошта кат. Г, ниво Г1  1 ( еден )  извршител, шифра на работно место  СУД0101Г01001

                                                                             

 Табела

 

 

 Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју

 

 

Име и презиме

Вкупно

Благица Зафирова

  4,35

Оливера Ефремовска                                          

 4,35

 Марија Беркова

 4,35

3. За административна селекција за унапредување, за работно место Самостоен судски референт – водител на уписник, 4 ( четири )  извршители, шифра на работно место  СУД0101Г01001

 

Ранг листа на неуредни кандидати кои не продолжуваат на интервју

 

 

Лефтерка Костадинова

Не е доставен доказ за завршено   најмалку више или средно образование,

 

 

 

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју

 

 

Име и     презиме

Вкупно

1. Благица Зафирова

  4,35

2. Наташа Џорлева

4,35

3.  Бранкица Делиовска

4,35

4. Билјана Јовева

 4,35

5. Билјана Костадинова

4,35

6. Марија Беркова

4,35

 7. Жаклина Пејоска

3,70

 

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЈА:

Кандидатите  ќе продолжат  со интервју на  ден  27.12.2023 година (среда) во Основен суд Штип,во сала бр. 14 ( библиотека) во 11:00 часот.

             

 

 

 

Комисија за селекција за унапредување:

 

1. Верица Тасева – Претседател  на комисијата

2. Костадинка Шопова  - член  на комисијата

3. Снежана Кипровска– член  на комисијата од Совет на судска служба

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_