За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

 

Претседател

CV на Претседател

Судија Емил Пилатов

Име и презиме:
Емил Пилатов
Година на избор:
2008
Област на која работи судијата:

Судиите

Судија Мери Гичева

Судија Мери Гичева

Име и презиме:
Мери Гичева
Година на избор:
2008
Област на која работи судијата:
Граѓанска област (Парнични предмети)

Судија Ѓорѓи Андонов

Судија Ѓорѓи Андонов

Име и презиме:
Ѓорѓи Андонов
Година на избор:
2010
Област на која работи судијата:
Граѓанска обвласт (Вонпарнични предмети и Платни налози - физички лица)

Судија Јулијана Недкова

Судија Јулијана Недкова

Име и презиме:
Јулијана Недкова
Година на избор:
2008
Област на која работи судијата:
Кривична област (Кривично - полнолетни и Прекршоци)

Судија Сашко Ѓеоргиев

Судија Сашко Ѓеоргиев

Име и презиме:
Сашко Ѓеоргиев
Година на избор:
2008
Област на која работи судијата:
Кривична област (Кривично - полнолетни и Прекршоци)

Судија Невена Перица

Судија Невена Перица

Име и презиме:
Невена Перица
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Кривична област (Кривично - полнолетни и Прекршоци)

Судија Олгица Павловска

Судија Олгица Павловска

Име и презиме:
Олгица Павловска
Година на избор:
2008
Област на која работи судијата:
Кривична област (Кривично - полнолетни и Прекршоци) и Судија за извршување на санкции

Судија Солтир Ташков

Судија Солтир Ташков

Име и презиме:
Солтир Ташков
Година на избор:
1987
Област на која работи судијата:
Граѓанска област (Парнични предмети)

Судија Лидија Санева

Судија Лидија Санева

Име и презиме:
Лидија Санева
Година на избор:
1996
Област на која работи судијата:
Кривична област (Судија за малолетници и Прекршоци)

Судија Маја Џорлева

Судија Маја Џорлева

Име и презиме:
Маја Џорлева
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Граѓанска област (Стопански спорови и стечај)

Судија Лилјана Јанкова

Судија Лилјана Јанкова

Име и презиме:
Лилјана Јанкова
Година на избор:
1996
Област на која работи судијата:
Граѓанска област (Платни налози - правни лица)

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести