Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Струга [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Други барања

Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Струга

- Барање за заверување на документ со печат АПОСТИЛЕ 

- Барање за пристап до информации од јавен карактер 

- Жалба за пристап до информации од јавен карактер 

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од физичко лице 

- Барање за регистрација – затварање на електронско сандаче за користење на системот за е-достава на судски документи од правно лице 

- Барање за промена на овластено лице за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава на судски документи 

- Барање за промена на име/презиме - име на правен субјект за користење на регистрирано електронско сандаче во системот за е-достава 

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение

  Новости  | 14.10.2020
  Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 09.10.2020
  С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска [повеќе]
 • Одлука

  Новости  | 02.9.2020
  Одлука- се става надвор од сила времениот распоред на канцеларии и салии за судење Су-85/20-1 [повеќе]

Сите вести