Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Кривична област

Барања и формулари од кривична област

 

Опис Преземање
Потврда дека против лицето не изречена санкција забрана за вршење професија, дејност или должност
Уверение дека правното лице нема правосилна пресуда со која е изречена санкција-забрана за вршење одделна дејост
Уверение дека против лицето не е поднесен овинителен акт кој стапил во правна сила ниту пак е донесена неправосилна осудителна пресуда
Барање -За издавање потврда од казнена евиденција
Барање - За издавање уверение од кривична евиденција
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение

  Новости  | 14.10.2020
  Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 09.10.2020
  С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска [повеќе]
 • Одлука

  Новости  | 02.9.2020
  Одлука- се става надвор од сила времениот распоред на канцеларии и салии за судење Су-85/20-1 [повеќе]

Сите вести