Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2015 година до 31.12.2015

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 16560

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2015:13806

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2015: 2754

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за Април 2018 година
Месечен
2018
Програма за работа на Основен Суд Струга за 2018 година
Годишен
2018
Месечен извештај за Март 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за Февруари 2018 година
Месечен
2017
Завршна сметка за 2017 година, за буџетски корисник Основен суд Струга
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година, за буџетски корисник Основен суд Струга
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година, за буџетски корисник Основен суд Струга
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година, за буџетски корисник Основен суд Струга
Годишен
2015
Месечен извештај за Јануари 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за Декември 2017 година
Месечен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести