Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕШЕНИ И НЕРЕШЕНИ
ПРЕДМЕТИ ОД 01.01.2019 година до 31.12.2019

ВКУПНО ПРЕДМЕТИ ВО РАБОТА: 16 364

 

ВКУПНО РЕШЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2019:14 411

НЕРЕШЕНИ ЗАКЛУЧНО СО ДЕКЕМВРИ 2019: 1953

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за Јануари 2020 година
Годишен, Месечен
2020
Месечен извештај за Февруари 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај за Април 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за Март 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за Февруари 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за Јнауари 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за Септември 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за Август 2018 година
Месечен
2018
Полу годишен извештај за прва половина на 2018 година
Полугодишен
2018
Месечен извештај за Јули 2018 година
Месечен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_