Електронска Огласна Табла [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

СТ-21/20- Уредување поднесок

Решение Ст.бр. 1/19-17.01.2019

Решение СТ.бр.78/18-18.10.2018

Решение СТ.бр.73/18-18.10.2018

Решение СТ.бр.75/18-18.10.2018

Решение СТ.бр.85/18-04.12.2018

Решение СТ.бр.84/18-04.12.2018

Решение СТ.бр.82/18-04.12.2018

Решение СТ.бр.81/18-04.12.2018

Решение СТ.бр.80/18-04.12.2018

Решение СТ.бр.79/18-04.12.2018

Решение СТ.бр.87/18-12.12.2018

Решение СТ.бр.89/18-27.12.2018

Решение СТ.бр.88/18-27.12.2018

Решение СТ.бр.77/18-27.12.2018

Решение СТ.бр.86/18-27.12.2018

Решение СТ.бр.83/18-27.12.2018

Решение Ст.бр. 74/18-13.09.2018

Решение Ст.бр.71/18-1.09.2018

Решение Ст.бр. 70/18-13.09.2018

Решение Ст.бр. 69/18-06.09.2018

Решение Ст.бр. 68/18-21.08.2018

Решение Ст.бр. 67/18-03.09.2018

Решение Ст.бр. 67-1-18-11.09.2018

Решение Ст.бр. 66-18-10.08.2018

Решение Ст.бр. 66-1-18-11.09.2018

Решение Ст.бр. 64/18-08.08.2018

Решение Ст.бр. 63/18-10.08.2018

Решение Ст.бр. 62/18-08.08.2018

Решение Ст.бр. 55/18-08.08.2018

Решение Ст.бр. 46/18-15.05.2018

Решение Ст.бр. 40/18-15.05.2018

Решение Ст.бр. 36/18-13.04.2018


Решение Ст.бр. 30/17-19.09.2017

Решение Ст.бр. 68-1/17-06.09.2017

Решение Ст.бр. 68/17-19.09.2017

Решение Ст.бр. 71/17-27.09.2017

Решение Ст.бр. 72/17-19.09.2017

Решение Ст.бр. 74/17-19.09.2017

Решение Ст.бр. 76-17-19.09.2017

Решение Ст.бр. 77/17-11.09.2017

Решение Ст.бр. 78/17-27.09.2017

Решение Ст.бр. 79/17-18.09.2017

Решение Ст.бр. 80/17-20.09.2017

Решение Ст.бр. 85/17-29.09.2017

 

Решение Ст.бр. 72-1/17-13.07.2017

Решение Ст.бр. 74--1/17-13.07.2017

Решение Ст.бр. 74-1/17-13.07.2017

Решение Ст.бр. 75-1/17-13.07.2017

Решение Ст.бр. 76-1/17-13.07.2017

Решение Ст.бр. 64-1/17-13.07.2017

 

Решение Ст.бр. 64-1/17-06.07.2017

Решение Ст.бр.66-1/17-05.07.2017

Решение Ст.бр. 75-1/17-13.07.2017

Решение СТ.бр.30/17-06/06/2017

Решение СТ.бр.64/17-21/08/2017

Решение СТ.бр.66/17-16/06/2017

Решение СТ.бр.59/17-21/06/2017

Решение СТ.бр.61/17-21/06/2017

Решение СТ.бр.67/17-21/06/2017

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • ВРЕМЕН РАСПОРЕД ЗА ДОАЃАЊЕ НА РАБОТА И ВРШЕЊЕ НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ НА СУДИИТЕ ВО ОСНОВЕН СУД СТРУГА

  Новости  | 02.11.2020
  ВРЕМЕН РАСПОРЕД ЗА ДОАЃАЊЕ НА РАБОТА И ВРШЕЊЕ НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ НА СУДИИТЕ ВО ОСНОВЕН СУД СТРУГА [повеќе]
 • СТАТИЈА ПО ПОВОД 25 ОКТОМВРИ -ЕВРОПСКИОТ ДЕН НА ПРАВДАТА

  Новости  | 21.10.2020
  Имено 25 Октомври се одбележува како Европски ден на правдата во секоја држава од Европа, при што активностите по тој повод се поддржани од Европската Комисија и Советот на Европа, а се однесуваат на информирањето на граѓаните за функционирањето на правосудството и нивните права во разните области од примената на правото. Оваа статија во врска со работата на судот, има цел да ја информира пошироката јавност преку нејзината достапност на веб-страната со оглед дека непосредни средби би биле спротивни на мерките против ширењето на вирусот Ковид 19. [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е до јавноста

  Новости  | 21.10.2020
  Европскиот ден на правдата 25 Октомври секоја година се одбележува од сите држави на Европа, а целта на неговото одбележување е во сите европски држави правдата и начинот на нејзиното спроведување да бидат доближани до граѓаните како и пристапот до неа од страна на пошироката јавност. [повеќе]

Сите вести