Збирки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Збирки

 

Основен суд Струга е суд со основна надлежност и како таков не издава сопствени збирки.

Година
Опис Година Преземање

АНГЛИСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО

АНГЛИСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО
2019

АНГЛИСКИ ЈАЗИК СРЕДНО НИВО

АНГЛИСКИ ЈАЗИК СРЕДНО НИВО
2019

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВИСКОК НИВО

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВИСКОК НИВО
2019

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО
2019

ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НИСКО НИВО

2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение

  Новости  | 14.10.2020
  Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 09.10.2020
  С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска [повеќе]
 • Одлука

  Новости  | 02.9.2020
  Одлука- се става надвор од сила времениот распоред на канцеларии и салии за судење Су-85/20-1 [повеќе]

Сите вести