ИНТЕРЕН ОГЛАС бр. 1/2021- За пополнување на работни места со унапредување на судски службениици во Основен суд Струга [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИНТЕРЕН ОГЛАС бр. 1/2021- За пополнување на работни места со унапредување на судски службениици во Основен суд Струга

Новости  |  13.12.2021

ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/2021  - За пополнување на работни места со унапредување на судски службениици во Основен суд Струга

SHPALLJE INTERNE Nr. -1/2021-për plotësimin e vendeve  të punës me ngritje pozicioni - avancim të nëpunësve gjyqësor

në Gjykatën Themelore Strugë

Пријава за унапредување преку интерен оглас

Записници и ранг листи од административна селекција

В1- Судски Советник

Административна селекција

 

В2- Виш Судски Соработник

Административна селекција

 

В3- Судски Соработник

Административна селекција

 

Г1- Технички секретар на Претседателот на судот

Административна селекција

Информација:

Избраните кандидати  кои ја поминаа административната селекција  за спроведување на втората фаза на селекција  (интервју) ќе бидат известени дополнително

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_