КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ по оглас 1/2019, СУ-04-15/19-3 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ по оглас 1/2019, СУ-04-15/19-3

Новости  |  25.7.2019
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ по оглас 1/2019, СУ-04-15/19-3

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН СУД СТРУГА

СУ-04-15/19-3-29

24.07.2019 година

С т р у г а

 

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ

по оглас 1/2019, СУ-04-15/19-3 од 28.05.2019 година на Основен суд Струга

 

 

Конечна ранг листа на кандидати за работното место водител на писарница

 

Реден број

Шифра

Освоени бодови од  административна селекција

Освоени бодови од испит

Освоени бодови од интервју

Вкупно освоени бодови

  1.  

ОССУ0107ГВ

32,25

39.50

19,00

90.75

  1.  

ОССУ0108ГВ

30,71

38.50

14,60

83.81

  1.  

ОССУ0104ГВ

28.64

37.75

14,60

80.99

  1.  

ОССУ0109ГВ

23.76

39,00

15,60

78.36

  1.  

ОССУ0105ГВ

19.25

37.25

19,60

76.10

 

 

 

Конечна ранг листа на кандидати за работното место сметководител

 

Реден број

Шифра

Освоени бодови од  административна селекција

Освоени бодови од испит

Освоени бодови од интервју

Вкупно освоени бодови

  1.  

ОССУ0101ГС

32.00

37.25

20,00

89.25

  1.  

ОССУ0103ГС

30.71

37.25

15,30

83.26

 

 

 

Комисијата за селекција за вработување на судски службеници

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_