Именик на медијатори 2017 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Именик на медијатори 2017

Новости  |  19.9.2017
Именикот на медијатори 2017 е во согласност со член 46, ставови 1 и 2 од Законот за медијација („Службен весник на РМ“ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16) кои го положиле испитот за медијатори и на кои им е издадена лиценца за вршење медијаторски работи и кои можат да вршат медијаторски работи во согласност со член 68а, став 1 од Законот за медијација („Службен весник на РМ“, број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16).

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_