Работна средба на Претседателот на судот и нотарите на подрачјето на Основниот суд Струга [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Работна средба на Претседателот на судот и нотарите на подрачјето на Основниот суд Струга

Новости  |  28.9.2017

Работна средба на Претседателот на судот и нотарите на подрачјето на Основниот суд Струга

На ден 28.09.2017 година во 13:30 часот се одржа работна средба на Претседателот на судот и нотарите на подрачјето на Основниот суд Струга во врска со разгледување на состојбата со стари нерешени оставински предмети доверени на нотарите од страна на судот. Од секој нотар беше изготвена информација за доверените предмети со наведување на причините зошто секој предмет не е решен. Потоа од страна на претседател на судот согласно член 17 став  2 од Судскиот деловник беа дадени насоки за понатамошно постапување во тие предмети , а беа разгледани и проблемите со кои се соочуваат  нотарите при постапувањето.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_