Р А Н Г - Л И С Т А по оглас 1/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Р А Н Г - Л И С Т А по оглас 1/2019

Новости  |  05.7.2019
Р А Н Г - Л И С Т А со шифри на кандидати кои ја поминале административната селекција, со број на освоени бодови, по оглас 1/2019, СУ-04-15/19-3 од 28.05.2019 година на Основен суд Струга

    

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН СУД СТРУГА

СУ-04-15/19-3-16

03.07.2019 година

С т р у г а

 

 

 

Р А Н Г  - Л И С Т А

со шифри на кандидати кои ја поминале административната селекција,

со број на освоени бодови,

по оглас 1/2019, СУ-04-15/19-3 од 28.05.2019 година на Основен суд Струга

           

 1. За работно место од категорија Г, ниво Г1, Самостоен судски референт – водител на писарница,  1 - еден извршител - шифра СУД 0101Г01001

 

Реден број

Шифра

Број на освоени бодови

 1.  

ОССУ0107ГВ

32.25

 1.  

ОССУ0108ГВ

30.71

 1.  

ОССУ0104ГВ

28.64

 1.  

ОССУ0109ГВ

23.76

 1.  

ОССУ0105ГВ

19.25

 

 

 1. За работното место од категорија Г, ниво Г1, Самостоен референт – сметководител,  1 - еден извршител - шифра СУД 0101Г01002

 

Реден број

Шифра

Број на освоени бодови

 1.  

ОССУ0101ГС

32.00

 1.  

ОССУ0103ГС

30.71

 1.  

ОССУ0102ГС

27.92

 

 

 

Комисијата за селекција за вработување на судски службеници

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_