Исвестување [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Исвестување

Новости  |  21.1.2022
Известување за кандидатите по јавен оглас 1/2021, СУ-04-46/21 од 14.12.2021 година на Основен суд Струга

 

                                            И  З   В  Е  С  Т  У  В  А  Њ  Е

 

 

 

 

Се известуваат кандидатите пријавени на јавниот оглас број 1/2021 за работното место Судски референт - Извршител во писарница, кои ја поминаа административната селекција, дека испитот за судски службеник и интервјуто ќе се одржат на ден 03.02.2022 година во 13,00 часот во просториите на Основниот суд Струга.

 

 

 

                                                                                  Комисијата за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_