Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот.

 

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

 

Година
Опис Година Преземање
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година од 02.07.2018 година
Су.бр-59/17-4
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година -од 03.05.2018
Су.бр.59/18-3
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година-од 22.02.2018 година
Су.бр.59/17-2
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Су.бр.59/17-1
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • ВРЕМЕН РАСПОРЕД ЗА ДОАЃАЊЕ НА РАБОТА И ВРШЕЊЕ НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ НА СУДИИТЕ ВО ОСНОВЕН СУД СТРУГА

  Новости  | 02.11.2020
  ВРЕМЕН РАСПОРЕД ЗА ДОАЃАЊЕ НА РАБОТА И ВРШЕЊЕ НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ НА СУДИИТЕ ВО ОСНОВЕН СУД СТРУГА [повеќе]
 • СТАТИЈА ПО ПОВОД 25 ОКТОМВРИ -ЕВРОПСКИОТ ДЕН НА ПРАВДАТА

  Новости  | 21.10.2020
  Имено 25 Октомври се одбележува како Европски ден на правдата во секоја држава од Европа, при што активностите по тој повод се поддржани од Европската Комисија и Советот на Европа, а се однесуваат на информирањето на граѓаните за функционирањето на правосудството и нивните права во разните области од примената на правото. Оваа статија во врска со работата на судот, има цел да ја информира пошироката јавност преку нејзината достапност на веб-страната со оглед дека непосредни средби би биле спротивни на мерките против ширењето на вирусот Ковид 19. [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е до јавноста

  Новости  | 21.10.2020
  Европскиот ден на правдата 25 Октомври секоја година се одбележува од сите држави на Европа, а целта на неговото одбележување е во сите европски држави правдата и начинот на нејзиното спроведување да бидат доближани до граѓаните како и пристапот до неа од страна на пошироката јавност. [повеќе]

Сите вести