Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот.

 

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

 

Година
Опис Година Преземање
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година од 02.07.2018 година
Су.бр-59/17-4
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година -од 03.05.2018
Су.бр.59/18-3
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година-од 22.02.2018 година
Су.бр.59/17-2
2018
Распоред за изменување и дополнување на распоредот за работите во Основниот Суд во Струга за 2018 година
Су.бр.59/17-1
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение

  Новости  | 14.10.2020
  Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 09.10.2020
  С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска [повеќе]
 • Одлука

  Новости  | 02.9.2020
  Одлука- се става надвор од сила времениот распоред на канцеларии и салии за судење Су-85/20-1 [повеќе]

Сите вести