Внатрешна организација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Внатрешна организација

Структура на судска зграда:

 

Приземје

Во приземјето се сместени писарниците,

судската полицијата и телефонската централа

 

I кат

На првиот кат се сместени

прекршочните судиски кабинети,

две граѓански судници и две кривични судници,

и канцеларија за приправници

II кат

На вториот кат се сместени

четири граѓански судници, сметководството

III кат

На третиот кат се сместени

судиските кабинети и кабинетот на секретарот на судот

IV кат

На четвртиот кат е сместен

кабинетот на Претседателот на судот,

три канцеларии за советникот и соработниците,

библиотеката, салата за колегиуми и сала за едукација

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение

  Новости  | 14.10.2020
  Сите насрочени предмети во работа кај судиите Мими Нанушеска , Светлана Попоска и Соња Ѓонческа [повеќе]
 • С О О П Ш Т Е Н И Е

  Новости  | 09.10.2020
  С О О П Ш Т Е Н И Е Сите насрочени прекршочни предмети во работа кај судијата Мими Нанушеска [повеќе]
 • Одлука

  Новости  | 02.9.2020
  Одлука- се става надвор од сила времениот распоред на канцеларии и салии за судење Су-85/20-1 [повеќе]

Сите вести