Конечна ранг листа од интервјуирани кандидати за унапредување на работно место бр. 1 Виш судски соработник [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа од интервјуирани кандидати за унапредување на работно место бр. 1 Виш судски соработник

News, Press realeses  |  Dec 29, 2021
Конечна ранг листа од интервјуирани кандидати за унапредување на работно место бр. 1 Виш судски соработник 2 извршители, шифра на работно место СУД0101В02001

Конечна ранг листа од инервјуирани кандидати за унапредување на судски службеник на работно место бр.1 Виш Судски соработник 2 (два) извршители, шифра на работно место СУД 0101В02001

 

Име и презиме

Вкупен број на бодови од административна селекција

Вкупен број на бодови освоени од интервју

ВКУПНО

Ицо Муканов

4,27

25

29,27

Славица Босиљанова Стоева

4,27

25

29,27

 

 

Комисија за селекција за унапредување:

1. Верица Зимбакова - Претседател

2. Славе Тимов - член

3. Александар Парчеклиев - член

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_