Резултати од полагање на испит во врска со јавен оглас бр. 2/22 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од полагање на испит во врска со јавен оглас бр. 2/22

Новости, Соопштенија за јавност  |  19.4.2023
Резултати од полагање на испит во врска со јавен оглас бр. 2/22

ПРИЛОГ

1. ЛИСТА на кандидати кои го полагале испитот, за работно место број 1, Судски соработник, категорија В, ниво В3, 1 (еден ) извршител

 

- По сумирање на резултатите од стручниот дел од испитот, Комисијата констатира дека кандидатот кој се јави на испитот ги освои следните бодови:

 

Шифра

Бодови

01-ЈО 2/22

25

 

Кандидатот со шифра 01-ЈО 2/22 го положи стручниот дел од испитот.

 

                                                                                                Комисија за селекција за вработување

                                                                                                1. Верица Зимбакова

                                                                                                2. Марија Стојкова

                                                                                                3. Лепа Донева

 

                - По сумирање на резултатите од полагање на испитот – дел за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ (англиски, француски и германски) со број на освоени бодови, Комисијата констатира дека кандидатот кој се јавил на испитот ги освои следните бодови:

 

 

Шифра

Бодови

01-ЈО 2/22

15

 

Кандидатот со шифра 01-ЈО 2/22 го положи делот за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ.

 

                                                                                                Комисија за селекција за вработување

                                                                                                1. Верица Зимбакова

                                                                                                2. Марија Стојкова

                                                                                                3. Лепа Донева

 

 

 

 

            - Целосни резултати на кандидатот кој го полагал испитот :

Шифра

Освоени бодови од стручен дел

Освоени бодови од испит за познавање на англиски/германски јазик

ВКУПНО

01-ЈО 2/22

25

15

40

 

 

                                                                                                Комисија за селекција за вработување

                                                                                                1. Верица Зимбакова

                                                                                                2. Марија Стојкова

                                                                                                3. Лепа Донева

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРИЛОГ

2. РАНГ ЛИСТА на кандидати кои продолжуваат на интервју, за работно место број 1, Судски соработник, категорија В, ниво В3, 1 (еден ) извршител

Шифра

Бодови од административна селекција

Бодови од испит за судски службеник

ВКУПНО

01-ЈО 2/22

25,56

40

65,56

 

ПРИЛОГ

3. ЛИСТА  со шифри на кандидати кои не продолжуваат со интервју, за работно место број 1, Судски соработник, категорија В, ниво В3, 1 (еден ) извршител

ШИФРА

нема

 

ПРИЛОГ

      4.  ИНФОРМАЦИЈА:

                                Интервјуто ќе се спроведе на ден  19.04.2003 година (среда) во 11,00 часот во Основен суд Струмица, во сала за состаноци бр.52, трети кат, за што кандидатот е усно известен.

 

                                                                                                Комисија за селекција за вработување:

                                                                                                1. Верица Зимбакова – Претседател

                                                                                                2. Марија Стојкова– член

                                                                                                3. Лепа Донева - Член

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_