Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 2 (Г3) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 2 (Г3)

Новости, Соопштенија за јавност  |  07.12.2020
Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 2 (Г3)

ПРИЛОГ

  • КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на кандидатите со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административна селекција, испитот и интервју, за работно место број 2, Судски референт, категорија, Г ниво Г3.

 

Шифра

Вкупен број на бодови од административна селекција

Вкупен број на бодови  освоени од испит за судски службеник

Вкупен број на бодови освоени од интервју

ВКУПНО

ОСС204

26,04

35,25

20

81,29

ОСС203

20,59

32,75

20

73,34

ОСС201

30,5

37

4,5

72

ОСС206

26,36

37,5

5

68,86

 

 

Комисија за селекција за вработување:

1. Верица Зимбакова – Претседател

2.  Лорета Димитриева – член

3. Александар Парчеклиев - член

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_