Резултати од административна селекција во врска со јавен оглас бр. 2/22 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција во врска со јавен оглас бр. 2/22

Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  |  07.4.2023
Резултати од административна селекција во врска со јавен оглас бр. 2/22

 

1. ЛИСТА на неуредни и уредни кандидати за работно место број 1, Судски соработник, категорија В, ниво В3

Листа на неуредни кандидати

Шифра

Причини за неуредност

/

/

 

 

Листа на уредни кандидати

Шифра

Освоени бодови од административна селекција

1.    О1-ЈО 2/22

25.56

 

 

2. РАНГ ЛИСТА на кандидати кои ја поминале административната селекција со број на освоени бодови за работно место број 1, Судски соработник, категорија В, ниво В3

 

Шифра

Освоени бодови од административна селекција

1. О1-ЈО 2-22

25,56

 

 

 

3. ЛИСТА на кандидати за кои постапката за селекција завршила, за работно место број 1, Судски соработник, категорија В, ниво В3

Шифра

НЕМА

 

4. ИНФОРМАЦИЈА:

                Втората фаза на селекцијата (испит за судски службеник) за кандидатите  кои ја поминале администативната селекција  и  интервју ќе  одржи на  ден  19.04.2023  година  (среда) во Основен суд Струмица, во сала за состаноци бр.52, трети кат, со почеток во  10,00 часот.

 

                Испитот се состои од два дела и тоа: Стручен дел и Испит за проверка на знаењето на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија (англиски, француски и германски)- средно ниво.

                Прашањата од стручниот дел од испитот ќе бидат од следната област: Закон за судска служба, Закон за судови, Судски деловник, Закон за управување со движење на предметите во судовите, Закон за кривична постапка и Закон за парнична постапка.

 

 

Комисија за селекција за вработување:

1. Верица Зимбакова – Претседател

2. Марија Стојкова – член

3. Лепа Донева – Член

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_