Извештај од административна селекција од Јавен оглас 1/22 на Основен суд Струмица [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Извештај од административна селекција од Јавен оглас 1/22 на Основен суд Струмица

Новости  |  12.10.2022
Извештај од административна селекција од Јавен оглас 1/22 на Основен суд Струмица

ЛИСТА  на неуредни и уредни кандидати за работно место Судски референт, категорија, Г ниво Г 3

Список на неуредни кандидати

Шифра

Причини за неуредност

03-1/22.Ј.О.

-нема доставено ниту уредна пријава ниту пак потребните документи кои се барат за огласот

 

Список  на уредни кандидати

 Шифра

  Освоени бодови од административна селекција

1. 01-1/22.Ј.О.

 30.50

2. 02-1/22.Ј.О.

 23.35

3. 04-1/22.Ј.О.

 27.58

 

4. 05-1/22.Ј.О

  19.97

5. 06-1/22.Ј.О

 30.48

 

 

 

Ранг листа на кандидати кои ја поминале административната селекција со број на освоени бодови

 

Шифра

Освоени бодови од административна селекција

1. 01-1/22.Ј.О.

 30.50

2. 06-1/22.Ј.О.

 30.48

3. 04-1/22.Ј.О.

 27.58

 

4. 02-1/22.Ј.О.

 23.35

5. 05-1/22.Ј.О.

 19,97

 

 

 

 

 

ЛИСТА на кандидати за кои постапката за селекција завршила за работно место Судски референт, категорија Г ново Г3

Шифра

03-1/22.Ј.О.

 

- Информација: Втората фаза на селекција  ( испит за судски службеник ) по јавен оглас бр.1/22 на кандидатите кои ја поминале административната селекција, за работно место судски референ-дактилограф, категорија Г, ниво  Г3, ќе се одржи на ден 01.11.2022 година (вторник) во Основен суд Струмица, во сала за состаноци бр.52, трети кат, во 09,30 часот.

 

Испитот се состои од два дела и тоа : Стручен дел и Испиот за проверка на знаењето за Англиски јазик- ниско ниво.

 

            Комисија за селекција за вработување:

 

 

1. Добрица Попова - Претседател

2. Лорета Димитриева - член

3. Александар Парчеклиев – член

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_