Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 1 (Г2) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 1 (Г2)

Новости, Соопштенија за јавност  |  07.12.2020
Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 1 (Г2)

ПРИЛОГ

  • КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на кандидатите со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административна селекција, икспитот и интервју, за работно место број 1, Виш судски референт, категорија Г, ниво Г2

 

Шифра

Вкупен број на бодови од   административна селекција

Вкупен број на бодови освоени од испит за судски службеник

Вкупен број на бодови освоени од интервју

ВКУПНО

ОСС101

26,52

37,5

20

84,02

ОСС106

18,35

35,5

20

73,85

ОСС102

30,5

38,5

4,5

73,5

ОСС105

20,59

32,75

20

73,34

ОСС110

30,75

35,75

5

71,5

ОСС109

26,36

39

5

70,36

ОСС107

18,1

36,75

15

69,85

ОСС111

20,85

31,75

4,5

57,1

 

 

Комисија за селекција за вработување:

1. Верица Зимбакова – Претседател

2. Ацо Илиев – член

3. Александар Парчеклиев - Член

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_