Резултати од административна селекција на кандидати по Интерен оглас бр. 1/21 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција на кандидати по Интерен оглас бр. 1/21

Новости, Соопштенија за јавност  |  29.12.2021
Резултати од административна селекција на кандидати по Интерен оглас бр. 1/21

 

 

Табела  на  бодирање

 

 

за административна селекција за унапредување, за работно место бр.1,Виш Судски соработник 2 (два) извршители, шифра на работно место СУД 0101В02001

 

 

 

 

 

Име и презиме

Последна годишна оценка

Обука како посетител на обука

Обука како обучувач

Менторство како менториран

Менторство како ментор

Вкупно

Ицо Муканов

4,27

/

/

/

/

4.27

Славица Босиљанова Стоева

4,27

/

/

/

/

4,27

 

 

 

Комисија за селекција за унапредување:

 

 

1. Верица Зимбакова - Претседател

2. Славе Тимов - член

3. Александар Парчеклиев - член

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Список на неуредни и уредни кандидати за унапредување на судски службеник за работно место бр.1 Виш Судски соработник 2 (два) извршители, шифра на работно место СУД 0101В02001

Список на неуредни кандидати

Име и презиме

Причини за неуредност

нема

нема

 

Список  на уредни кандидати

Име и презиме

  Освоени бодови од админисративна селекција

Ицо Муканов

4,27

Славица Босиљанова Стоева

4.27

 

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју

 

Име и презиме

Освоени бодови од административна селекција

Ицо Муканов

4,27

Славица Босиљанова Стоева

4,27

 

ИНФОРМАЦИЈА:

                Кандидатите   ќе продолжи  на интервју на  ден  29.12.2021 година  (среда) во Основен суд Струмица, во сала за соба број 36 трети кат, со почеток во 10,00 часот.

 

Комисија за селекција за унапредување

1. Верица Зимбакова - Претседател

2. Славе Тимов - член

3. Александар Парчеклиев - член

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Табела  на  бодирање

 

 

за административна селекција за унапредување, за работно место бр.2, Виш Судски референт-извршител во писарница  3 (три) извршители, шифра на работно место СУД0101Г02001

 

 

 

 

 

Име и презиме

Последна годишна оценка

Обука како посетител на обука

Обука како обучувач

Менторство како менториран

Менторство како ментор

Вкупно

Ванѓа Ристовска

4,35

/

/

/

/

4.35

Каролина Добриниќ

4,35

/

/

/

/

4,35

Синхана Панделиева

4,26

/

/

/

/

4,26

 

 

 

Комисија за селекција за унапредување:

 

1. Верица Зимбакова - Претседател

2. Ацо Илиев – член

3. Александар Парчеклиев - член

 

 

Список на неуредни и уредни кандидати за унапредување на судски службеник за работно место бр. 2, Виш Судски референт-извршител во писарница  3 (три) извршители, шифра на работно место СУД 0101Г02001

Список на неуредни кандидати

Име и презиме

Причини за неуредност

нема

нема

 

Список  на уредни кандидати

Име и презиме

  Освоени бодови од админисративна селекција

Ванѓа Ристовска

4,35

Каролина Добриниќ

4.35

Синхана Панделиева

4,26

 

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју

 

Име и презиме

Освоени бодови од административна селекција

Ванѓа Ристовска

4,35

Каролина Добриниќ

4.35

Синхана Панделиева

4,26

 

ИНФОРМАЦИЈА:

                Кандидатите   ќе продолжи  на интервју на  ден  29.12.2021 година  (среда) во Основен суд Струмица, во сала за соба број 36 трети кат, со почеток во 10,00 часот.

 

Комисија за селекција за унапредување

1. Верица Зимбакова - Претседател

2. Ацо Илиев – член

3. Александар Парчеклиев - член

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_