Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 3 (Г4) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 3 (Г4)

Новости, Соопштенија за јавност  |  07.12.2020
Конечна ранг листа од Оглас бр. 1/20 на Основен суд Струмица за работно место бр. 3 (Г4)

ПРИЛОГ

  • КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на кандидатите со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административна селекција, испитот и интервјуто, за работно место број 3,Помлад судски референт, категорија Г, ниво Г4.

 

Шифра

Вкупен број на бодови од административна селекција

Вкупен број на бодови освоени од испит за судски службеник

Вкупен број на бодови освоени од интервју

ВКУПНО

ОСС306

28,25

39

5

72,25

ОСС305

21,42

36,75

10

68,17

ОСС302

19,21

33,25

10

62,46

ОСС303

19,26

30,75

5

55,01

 

 

Комисија за селекција за вработување:

1. Верица Зимбакова – Претседател

2. Славе Ристов – член

3. Александар Парчеклиев -  член

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_