Конечна ранг листа на кандидатите со нивните шифри за работно место Судски референт дактилограф категорија Г, ниво Г3 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа на кандидатите со нивните шифри за работно место Судски референт дактилограф категорија Г, ниво Г3

Новости, Соопштенија за јавност  |  02.11.2022
Конечна ранг листа на кандидатите со нивните шифри за работно место Судски референт дактилограф категорија Г, ниво Г3

Прилог: Конечна ранг листа на кандидатите со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто за работно место судски референт дактилограф категорија Г, ниво Г3 – тројца извршители

 

 

Шифра

Вкупен број на бодови од административна селекција

Вкупен број на бодови освоени од испит

Вкупен број на бодови освоени од интервју

Вкупно

01-1/22.Ј.О.

30,50

40

14

84,50

02-1/22.Ј.О.

23,35

40

18

81,35

05-1/22.Ј.О.

19,97

40

20

79,97

06-1/22.Ј.О.

30,48

37,50

10

77,98

 

Комисија за селекција за вработување:

 

1. Добрица Попова - Претседател

2. Лорета Димитриева – член

3. Александар Парчеклиев – заменик  член

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_