Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

За остварување на различни потреби, а по барање на различни државни институции како и приватни фирми граѓаните може да имаат потреба од издавање на 3 вида на уверенија кои се издаваат од кривичниот оддел на Основниот суд Свети Николе.

Барањата за уверенијата се поднесуваат уредно пополнети во соба број 2 кај кривичниот и прекршочен уписничар.

Опис Преземање
Барање за кривични и прекршочни уверенија
Судски тарифник
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести