Формулари од граѓанска област молби и барања [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Граѓанска област

Формулари од граѓанска област молби и барања

Опис Преземање
Потврда дека нема ставено интабулација на недвижноста
Бришење на хипотека
Потврда дека против правно лице, не се води стечајна или ликвидациска постапка
Уверение дека за лицето не се води постапка за лишување од деловна способност
Потврда дека недвижниот имот не е под хипотека, не е засновано заложно право, не се води судски спор

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести