Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работата на Основен суд Тетово

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештаи за Април 2024
Месечен
2024
Месечен извештаи за Март 2024
Месечен
2024
Завршна сметка на Основен суд Тетово за 2023 година - Депозитна сметка 696 19
Годишен
2024
Завршна сметка на Основен суд Тетово за 2023 година - Сопствена сметка 631 11
Годишен
2024
Завршна сметка на Основен суд Тетово за 2023 година - Буџетска сметка 603 14
Годишен
2024
Месечен извештаи за Фебруари 2024
Годишен, Месечен
2024
Месечен извештаи за Јануари 2024
Годишен, Месечен
2024
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за работа на Основниот суд Тетово за 2023 година
Годишен
2024
Месечен извештаи за Декември 2023
Месечен
2023
Квартален извештај - четврт квартален 2023 ОСТетово
Квартален
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести