Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Октомври
  21

  Предмет: П1-652/20

  Судија Драган Геровски, Судница Судница 3
  21.10.2021, во 09:15
 • Декември
  12

  Предмет: К-68/19

  Судија Назиф Илијази, Судница Судница 2/1
  12.12.2022, во 11:30
 • Април
  11

  Предмет: П4-76/19

  Судија Славица Тоиќ, Судница Судница 7
  11.04.2040, во 09:30
 • Април
  14

  Предмет: МАЛВП-75/2013

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  14.04.2044, во 13:30
 • Септември
  9

  Предмет: П4-137/14

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  09.09.2044, во 13:30
 • Септември
  23

  Предмет: МАЛВП-151/2014

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  23.09.2044, во 13:30
 • Јуни
  16

  Предмет: П1-625/16

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  16.06.2077, во 10:00
 • Септември
  29

  Предмет: П2-253/18

  Судија Томислав Бошковски, Судница Соба 6/2
  29.09.2088, во 13:00
 • Јануари
  17

  Предмет: П-1212/11

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  17.01.2121, во 14:00
 • Март
  9

  Предмет: ПЛ-1-135/11

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  09.03.2122, во 13:00
 • Март
  9

  Предмет: ПЛ-1-135/11

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  09.03.2122, во 13:00
 • Октомври
  15

  Предмет: ППОВ-23/18

  Судија Славица Тоиќ, Судница Соба 7/2
  15.10.2199, во 10:00
 • Декември
  25

  Предмет: ПРК-С-7069/15

  Судија Лидија Илиевска, Судница Соба 43
  25.12.2205, во 12:00
 • Април
  14

  Предмет: П-787/10

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  14.04.2301, во 13:30
 • Мај
  5

  Предмет: ПЛ-1-120/10

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  05.05.2301, во 10:00
 • Март
  9

  Предмет: ПЛ-1-139/11

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  09.03.2302, во 13:30
 • Јуни
  12

  Предмет: ПЛ-247/09

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  12.06.2302, во 13:00
 • Јуни
  15

  Предмет: П1-83/12

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  15.06.2302, во 13:00
 • Март
  12

  Предмет: П1-489/13

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  12.03.2304, во 10:00
 • Јуни
  5

  Предмет: РО-172/14

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  05.06.2304, во 10:00
 • Мај
  19

  Предмет: П1-6/15

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  19.05.2305, во 11:00
 • Мај
  26

  Предмет: П4-43/15

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  26.05.2305, во 10:00
 • Мај
  27

  Предмет: П4-268/14

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  27.05.2305, во 11:00
 • Јуни
  9

  Предмет: П4-114/15

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  09.06.2305, во 10:00
 • Јуни
  21

  Предмет: П1-198/17

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  21.06.2307, во 10:00
 • Февруари
  6

  Предмет: РО-260/17

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  06.02.2308, во 10:30
 • Април
  13

  Предмет: П4-181/16

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  13.04.3017, во 10:00
 • Март
  22

  Предмет: П2-352/17

  Судија Томислав Бошковски, Судница Соба 6/2
  22.03.3018, во 14:00
 • Мај
  30

  Предмет: ВПП2-347/18

  Судија Томислав Бошковски, Судница Соба 6/2
  30.05.3018, во 09:30
 • Февруари
  16

  Предмет: ПЛ-8207/09

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  16.02.3201, во 10:00
 • Март
  13

  Предмет: МАЛВТС-109/17

  Судија Ивица Николовски, Судница Соба 9
  13.03.3208, во 11:00
 • Април
  3

  Предмет: П1-431/13

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  03.04.5204, во 14:00
 • Април
  9

  Предмет: П4-60/15

  Судија Иљир Реџепи, Судница Соба 19
  09.04.5205, во 13:30