Известување [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување

Известувања, Новости  |  03.4.2024

 Oсновен суд Tетово Ве известува дека донесено е Решение под РПП.бр.1/24 од 01.04.2024 година, со кое Барањето за запишување на промена на Претседател на политичка партија Алијанса на Албанците со седиште во Тетово и барањето за прoмена на статусот на партиjата Се уважува, во судскиот регистар на Политички Партии под РПП.бр.1/24 што се води пред Основен суд Тетово се запишува промена на Претседателот, во иднина за претседален на Партијата се именува Зијадин Села од с.Ливада Струга, наместо досегашниот Претседател на партијата Арбен Таравари од Гостивар.  
  

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_