ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (Согласно член 36 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (Согласно член 36 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер)

Новости  |  27.1.2020
Согласно чл.36 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (''Сл.Весник'' на РСМ бр.101/2019) -ОСНОВЕН СУД ТЕТОВО ул.Илинденска бб-Тетово 1200, 044-330-688, факс 044-339-322, info@ostetovo.mk. преку Претседателот на судот Хасан Асани и службени лица на имателот на информациите Драган Ристовски и Арлинда Османи, го подготви следниот ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ (од 01.01.2019 до 31.12.2019)

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_