Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

          Врз основа на член 88 од Законот за судовите ("Службен весник на Република Македонија", бр.58/06, 62/06, 35/08 и 150/10), чл.13 и 15 од Судскиот деловник ("Службен весник на Република Македонија", бр. 66/13), по одржаната седница на судиите , Претседателот на Основниот суд Тетово, господинот Ханиф Зендели го објави годишниот план за работа во 2016 година и тоа во неколку точки и тоа : 

  • План за очекуван број предмети во работа и број на решени предмети во текот на годината

  • Анализа на состојбата со човечките ресурси во Судот

  • Односи со јавност

  • Извештај за ИКТ 

  • Опременост и одржување на зградата

  • Годишен план за јавни набавки во 2016 година

  • Предлог-буџетска пресметка за 2016 година 

 

     

Година
Опис Година Преземање
Годишен план за работа на Основен суд Тетово
2016
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_