Огласна табла [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни линкови

ПРК-С.24/22-ОГЛАС

ПРК-С.79/22-ОГЛАС

ПРК-С.101/22-ОГЛАС

ПРК-С.523/22-ОГЛАС

ПРК-С.1139/21-ОГЛАС

ПРК-С.1240/22-ОГЛАС

ПРК-С.1258/22-ОГЛАС

ПРК-С.1309/22-ОГЛАС

ПРК-С.1443/22-ОГЛАС

ПРК-С.1588/22-ОГЛАС

ПРК-С.1605/22-ОГЛАС

ПРК-С.1616/21-ОГЛАС

ПРК-С.1643/21-ОГЛАС

ПРК-С.1694/21-ОГЛАС

ПРК-С.608/21-ОГЛАС

ПРК-С.690/22-ОГЛАС

ПРК-С.903/21-ОГЛАС

ПРК-С.946/21-ОГЛАС

ПРК-С.1087/20-ОГЛАС

ПРК-С.1117/22-ОГЛАС

ПРК-С.1121/21-ОГЛАС

ПРК-С.1168/22-ОГЛАС

ПРК-С.1174/22-ОГЛАС

ПРК-С.1183/21-ОГЛАС

ПРК-С.1752/21-ОГЛАС

ПРК-С.1786/21-ОГЛАС

РO.56/20-ОГЛАС

ПРК-С.340/21-ОГЛАС

ПРК-С.2774/21-ОГЛАС

ПРК-С.2952/21-ОГЛАС

ПРК-С.3249/21-ОГЛАС

МАЛВП.91/21-ОГЛАС

ПРК-С.366/21-ОГЛАС

ПРК-С.652/21-ОГЛАС

ПРК-С.1071/21-ОГЛАС

ПРК-С.1251/21-ОГЛАС

ПРК-С.1724/21-ОГЛАС

ПРК-С.1824/21-ОГЛАС

ВПП2.33/21-ОГЛАС

ПРК-Ј.72/21-ОГЛАС

ПРК-С.743/21-ОГЛАС

ПРК-С.776/21-ОГЛАС

ПРК-С.861/21-ОГЛАС

ПРК-С.954/21-ОГЛАС

ПРК-С.960/21-ОГЛАС

ПРК-С.1105/21-ОГЛАС

ПРК-С.999/21-ОГЛАС

ПРК-С.1134/21-ОГЛАС

ПРК-С.1142/21-ОГЛАС

ПРК-С.1180/21-ОГЛАС

ПРК-С.1224/21-ОГЛАС

ПРК-С.1240/21-ОГЛАС

ПРК-С.1268/21-ОГЛАС

ПРК-С.1281/21-ОГЛАС

ПРК-С.1539/22-ОГЛАС

ПРК-С.1542/22-ОГЛАС

ПРК-С.1783/21-ОГЛАС

ПРК-С.2159/21-ОГЛАС

ПРК-С.2173/21-ОГЛАС

ТС1.8/21-ОГЛАС

ТС1.8/21-ОГЛАС

ПРК-С.310/22-ОГЛАС

ПРК-С.324/22-ОГЛАС

ПРК-С.404/22-ОГЛАС

ПРК-С.432/22-ОГЛАС

ПРК-С.856/22-ОГЛАС

ПРК-С.935/22-ОГЛАС

ПРК-С.1039/22-ОГЛАС

ПРК-С.1491/22-ОГЛАС

ПРК-С.1813/22-ОГЛАС

ПРК-С.1822/22-ОГЛАС

ПРК-С.1885/22-ОГЛАС

ПРК-Ј.87/21-ОГЛАС

ПРК-С.393/21-ОГЛАС

ПРК-С.899/22-ОГЛАС

ПРК-С.1374/21-ОГЛАС

ПРК-Ј.33/21-ОГЛАС

ПРК-С.3572/22-ОГЛАС

ПРК-С.2158/22-ОГЛАС

СТ.17/22-РЕШЕНИЕ

СТ.17/22-ОГЛАС

СТ.15/22-РЕШЕНИЕ

СТ.15/22-ОГЛАС

ПРК-С.3062/22-ОГЛАС

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

  • ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/22

    Новости  | 16.9.2022
    ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС, врз основа на член 20, член 39 , член 40 став 1 и 2 од Законот за судска служба („Сл.весник на РСМ” бр. 43/2014, 33/2015, 98/2015, 6/2016, 198/19, 248/2018), Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција, во зависност од категоријата на работно место за кое е објавен интерниот оглас („Службен весник на РСМ“ бр.275/2020) и Правилник за внатрешна организација и систематизација на работните места во Основен суд Велес (Пречистен текст) СУ-04.бр.2/19 од 04.01.2019 година, по добиената согласност од Министерство за финансии бр.08-781/3 од 11.07.2022 година и Судски буџетски совет бр.08-718/6 од 07.09.2022 година, објавува [повеќе]

Сите вести