Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи на Основен суд Велес

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Сумарен преглед за движење на предметите - август 2020 година
Месечен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - јули 2020 година
Месечен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - јануари до јуни 2020 година
Полугодишен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - април до јуни 2020 година
Квартален
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - јуни 2020 година
Месечен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - мај 2020 година
Месечен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - април 2020 година
Месечен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - јануари до март 2020 година
Квартален
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - март 2020 година
Месечен
2020
Сумарен преглед за движење на предметите - февруари 2020 година
Месечен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести