Јавен оглас за вработување бр.3/23 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас за вработување бр.3/23

Известувања, Новости  |  18.1.2024

 

 

ЛИСТА
на кандидати кои го полагале испитот

 

шифра
Освоени бодови од испитот -стручен дел
Освоени бодови од познавање на англиски јазик-ниска сложеност
Вкупно
ОСВ 01
25
12,5
37,5
 

 

 

РАНГ-ЛИСТА
кои продолжуваат на интервју

 


 

Шифра
Бодови од административна селекција
Бодови од стручен испит на судски службеник
Бодови од познавање на англиски јазик-ниска сложеност

 
Вкупно
ОСВ 01
23,76
25
12,5
61,26

 

 

 

ЛИСТА
со шифри на кандидати кои не продолжуваат на интервјуто

 

 
   Кандидатот со шифра ОСВ 01 го положи испитот и истиот ќе продолжи со интервју. Нема кандидати кои не продолжуваат на интервју.

 

 

       
ИНФОРМАЦИЈА

 

 
   Интервјуто ќе се спроведе на ден 18.01.2024 година (четврток) во 12,00 часот во Основниот суд во Велес во Судница бр.1 -први кат.
 
 
                                                                                               

 

 

                                                                                                       Комисија за селекција за вработување 

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_