Соопштение за користење на е-маил адресата kontakt@osveles.mk [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за користење на е-маил адресата kontakt@osveles.mk

Новости  |  12.11.2020

С О О П Ш Т Е Н И Е

за користење на е-маил kontakt@osveles.mk.

 

 

          Им се соопштува на странките и граѓаните дека врз основа на ПРОТОКОЛОТ за спроведување на мерки за заштита од Ковид 19 СУ-04 бр.37-1/20 од 23.03.2020 година, е-мајлот на судот kontakt@osveles.mk. може да го користат за доставување на барања за издавање на уверенија и потврди, за доставување поднесоци со доказ дека е платена судска такса, како и за други поднесоци во врска со постапките по предмети кои се водат пред Основен суд Велес.

 

 

 

Основен суд Велес

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_