Известување за одлагање на рочишта од судија Биљана Јачева [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на рочишта од судија Биљана Јачева

Новости  |  24.3.2020

 

 

 

 

 

 

СООПШТЕНИЕ

за одлагање на предмети од судија Биљана Јачева

 

Предметите закажани за ден 26.03.2020 година се одлеагаат и тоа:

 

            - МАЛВПЛ1-ТС.бр.284/19 се одлага за ден 05.05.2020 год. во 9,30 часот

            - МАЛВПЛ1-ТС.бр.285/19 се одлага за ден 05.05.2020 год. во 9,45 часот

            - ПЛ1-ТС.бр.7/20 се одлага за ден 05.05.2020 год. во 10,30 часот

            - МАЛВПЛ1ТС.бр.7/20 се одлага за ден 05.05.2020 год. во 11,00 часот

 

            По преметот ТС.бр.1/20 закажаната расправата ќе се одржи доколку се исполнети законските услови од причина што постои опасност од повреда на принципот судење во разуен рок.

           

                                                                                                                        Судија

                                                                                                                Биљана Јачева

                                                                                                           

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_