Известување за одлагање на рочишта од судија Шефшет Адеми [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на рочишта од судија Шефшет Адеми

Новости  |  23.3.2020
ПРЕДМЕТИ ЗА ОДЛАГАЊЕ СО ИЗВЕСТУВАЊЕ
 
 
 
Предметите за 26.03.2020 година
1. К.бр.391/19 се одлага за ден 11.05.2020 година во 10,30 часот
2. К.бр.35/20 се одлага за ден 11.05.2020 година во 09,30 часот
3. К.бр.40/20 се одлага за ден 11.05.2020 година во 11,30 часот
 
Предметот за 30.03.2020 година
1 К.бр.58/20 се одлага за ден 13.05.2020 година во 09,30 часот
 
 
Предметот за 02.04.2020 година
1 К.бр.3/20 се одлага за ден 13.05.2020 година во 10,30 часот
 
 
Предметот за 06.04.2020 година
1 К.бр.202/19 се одлага за ден 14.05.2020 година во 09,30 часот
 
 
Предметот за 08.04.2020 година
1 К.бр.363/19 се одлага за ден 13.05.2020 година во 11,30 часот
 
 
Предметите за 09.04.2020 година
1 К.бр.66/20 се одлага за ден 14.05.2020 година во 10,30 часот
 
Предметите за 23.04.2020 година
1 К.бр.350/19 се одлага за ден 20.05.202 година во 09,30 часот
2 К.бр.90/19 се одлага за ден 20.05.2020 година во 10,30 часот
 
Предметите за 27.04.2020 година
1 К.бр.77/20 се одлага за ден 18.05.2020 година во 09,00 часот
2 К.бр.32/20 се одлага за ден 18.05.2020 година во 11,00 часот
 
Предметот за 29.04.2020 година
1 К.бр.381/19 се одлага за ден 18.05.2020 година во 10,00 часот
 
Предметот за 30.04.2020 година
1 К.бр.12/20 се одлага за ден 21.05.2020 година во 10,30 часот
 
 
 
Судија
Шефшет Адеми
 
 
 
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_