Листа со шифри на кандидати по административна селекција за Јавен оглас бр.2/20 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Листа со шифри на кандидати по административна селекција за Јавен оглас бр.2/20

Новости  |  11.11.2020

Листа

со шифри на кандидати по административна селекција

за Јавен оглас бр.2/20

 

 

Ранг - листа на кандидати кои ја поминале административната селекција

 

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ01

20

 

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ02

30

 

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ03

19,6

 

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ04

16

 

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ05

19,7

 

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ06

29,1

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ07

25

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ08

18,6

шифра

Освоени бодови од административна селекција

ОСВ09

24

 

 

 

Листа на неуредни кандидати

 

Нема

 

 

Информација

 

Испитот за судски службеник ќе се одржи на ден 25.11.2020 година во 10:30 часот во просториите на Основниот суд Велес. Испитот се состои од два дела и тоа стручен дел и испит за проверка на знаење на англиски јазик – ниска сложеност за кандидатите кои се пријавиле со познавање на англиски јазик и германски јазик – ниска сложеност за кандидатите кои се пријавиле со познавање на германски јазик.

 

Прашањата за полагање на стручниот испит ќе бидат од Законот за судска служба, Законот за управување со движењето на предметите, Закон за судовите и од Судскиот деловник. Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на англиски јазик и германски јазик ниска сложеност се објавувани на web страната на судот.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_